Opkomsttijden

Scouting Pytheas heeft een groot gebouw, waarbij wij met alle speltakken gelijktijdig hun opkomst zouden kunnen hebben. Toch hebben wij ervoor gekozen om de opkomsttijden de splitsen per leeftijdsgroep.

De bevers en welpen hebben opkomst iedere zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur

De scouts en explorers hebben opkomst iedere zaterdag tussen 14.00 en 16.00 uur

Afwijkende Opkomsten en vakanties

Scouting Pytheas heeft het hele jaar opkomsten, uitgezonderd de zomer- en kerstvakantie. Tijdens de zomervakantie gaan alle speltakken op kamp. Daarnaast kan het voorkomen dat opkomsten verplaatst worden of in enkele gevallen zelfs vervallen. Het verplaatsen heeft meestal te maken met de soort activiteit, zo is bijvoorbeeld een kampvuur nu eenmaal leuker als het donker is. Het laten vervallen van activiteiten doen wij liever niet, alleen als er geen leiding beschikbaar is, dan vervalt een opkomst. De staf heeft ongeveer 1 keer per jaar een stafweekend, daarnaast werkt de staf op Pinkpop, deze weekenden zijn er meestal geen opkomsten. Kijk goed op onze agenda, hierop staan de uitzonderingen.