Scouting Pytheas zoek u hulp!

Beste lezers!

Trots hadden we enkele weken mooie pionierswerken staan waar onze kinderen gebruik van konden maken, een schommel en een wip! Het was een echte eyecatcher op ons terrein, doch helaas bleek dat deze week enkele vandalen het nodig vonden om over het hekwerk te moeten klimmen om vervolgens deze constructies te moeten molesteren! Onze leden hebben hier met veel plezier aan gewerkt maar dit heeft staf doen besluiten om het weer op te bergen, ook voor de veiligheid van ieder! De daders werden op heterdaad betrapt, en hebben zelfs fysiek geweld gebruikt waardoor een ondersteunend lid verwondingen heeft opgelopen! Wij vinden dit betreurenswaardig!! De politie is ingeschakeld maar helaas konden de daders ontkomen! Heeft u iets gezien of weet u wie de daders zijn? Dan kunt u ons via privé bericht inlichten!